Vi skapar hemsidor, producerar videor, fotograferar och skapar affischer

Vi producerar hemsidor, videor, foto & affischer

Onekmedia är en mediebyrå som producerar videor, hemsidor och affischer till små företag, kyrkor, ideella föreningar och privatpersonner.  Vi har flera års erfarenhet att producera kvalitativa och proffessionella produkter. 

Onekmedia är en del av Rhema International Ministries som är en kristen organisation med på fokus på att hjälpa och stödja både hemlösa i Stockholm och föräldralösa barn i Kongo. 

VÅRA TJÄNSTER

Vi producerar proffessionellt, samtidigt håller vi alltid låga priser. Vi strävar också att tillhandahålla bra service till våra kunder. 

Vi fokuserar på följande:

1. VIDEOPRODUKTION

  •  Vi skapar HD videor för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av TV produktion, bröllopsfilmer, intervjuer, kalas, studentfester, gudstjänster. seminarium, konferenser, konventioner och konsert.

 

2. HEMSIDOR

  • Vi designar, utvecklar och producerar proffessionella hemsidor i Joomla. Joomla är ett av världens mest använda open source CMS (content management system, innehållshanteringssystem). Det finns idag miljontals webbplatser världen över som drivs med Joomla. Joomla är ett prisbelönt content management system (CMS) som gör att det enkelt går att skapa webbplatser och online-applikationer. Vi börjar med följande:
  • 1 Projektledning, 2 Strategier, 3 Förstudier, 4 Idé & koncept, 5 Webbdesign, 6 Programmering & 7 test, Drift & Support

 

3. AFFISCHER, FLYERS-ELLER INFORMATIONSBLAD

  • Vi skapar proffessionella affischer och reklamblad för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av marknadsföring för konferenser, konventioner, seminarium, studentkort, logotyper bröllopsinbjudningskort. Vi skapar detta i olika format, JPG, PNG, PS och AI (Vector grafik)

 

4.FOTOGRAFERING

  • Vi har flera års erfarenhet av fotografering för, bröllop, TV produktion, dop, gudstjänster, konferens, konventioner, seminarium och självporträtt.

Kontakta  oss för mer information

 

Vår Facebook

Videoproduktion, Hemsidor, Affischer och reklam-eller informationsanslag

Vi producerar proffessionellt samtidigt håller vi alltid låga priser. Vi strävar också att tillhandahålla bra service till vår kunder.